Wat is Keralit?

Keralit is gevelbekleding voor woningen welke net als houten schrootten op elkaar worden gestapeld. Elk paneel kan in een lengte van 6 meter worden gemonteerd en vastgeschroefd op hout of een houten regelwerk. Het eindresultaat is een onderhoudsvrije gevel in de gewenste kleur of hout tint. Om in verschillende bouwstijlen toegepast te kunnen worden is er keuze uit 3 verschillende types gevelpanelen, de voorbeelden hiervan vindt u onderaan deze pagina.

Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat gemaakt is van kunststof dat onder voortdurend ISO 9000-controle uit het gebruikscircuit gewonnen wordt. Het is ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriƫn en andere rottingsprocessen. Daarnaast wordt Keralit in een uitgebreid kleurenpallet (met een houtnerfstructuur geleverd), vertoont het materiaal een uiterst geringe uitzetting en dus is onderhoud niet noodzakelijk. Deze eigenschappen maken Keralit uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten aan uw woning.

Download hier de Keralit Folder

Kleuren Keralit
Gevelpanelen zijn leverbaar in zowel RAL-kleuren met houtnerf als natuurgetrouwe houtstructuren met houtnerf. Met het nieuwe pakket "Pure Coulors" zijn ook matte kleuren leverbaar, zonder houtnerf. Door de zeer geringe uitzetting en unieke kleurechtheid van Renolit kunnen ook donkere kleuren zonder problemen op sterk belaste gevels worden toegepast. Het uitgebreide hulpprofielenpakket is natuurlijk in dezelfde kleuren en structuren leverbaar

Links: Een potdeksel model van 177mm werkende hoogte.
Midden: Een sponningdeel van 190mm werkende hoogte met kleine groef.
Rechts: Het meest voorkomende sponningdeel van 143mm werkende hoogte met grote groef.

Jaspur.nl - webdevelopment